LADIES ONLY

Meer info over de ladies only lessen.

Dé training speciaal voor dames. Bij de 
‘Ladies Only’ les train je in een  
groep met alleen dames (vanaf 15 jaar)  
en ligt de focus op afvallen en conditie. 
Een totale workout voor iedere vrouw!

 

Gedurende de training wisselen we stoot- en trap combinaties af met conditie oefeningen en core stability oefeningen, welke we ook alle drie met elkaar mengen.

 

Omdat je met kickboksen alle technieken maakt vanuit je heupen en je ‘core’, maak je die core dus automatisch sterker. Het aanspannen van je buikspieren gebeurd bij elke stoot en trap. Je core bestaat uit je buikspieren, lage rugspieren en schuine buikspieren.

 

Onze training is een total body workout en dat zal je merken. In het uur is je hele lichaam aan het werk gezet en heb je een moe maar voldaan gevoel. Heerlijk!

 

Met onze kickboks training, train je spieren waarvan je niet wist dat je ze had…

Het ‘Ladies Only’ kickboksen is de ideale manier om gewicht te verliezen, om spieren op te bouwen en om strakker in je vel te komen.
 

Door onder andere specifieke kickbokstechnieken te gebruiken, worden conditie, uithoudingsvermogen en kracht verbeterd. Ook werken we aan vetverbranding en lenigheid.
 

De oefeningen worden in een stevig tempo uitgevoerd. De technieken maken we op de bokszakken, trapkussens of elkaars handschoenen. 

Schermafbeelding 2020-08-19 om 12.38.20.